– Movu kommer til å forandre både mitt og mange andres liv

– Movu kommer til å forandre både mitt og mange andres liv

– Som kronisk syk 20-åring, så sitter det ekstremt langt inne å ta i bruk hjelpemidler som for eksempel rullator.

Viktoria har den kroniske sykdommen CRPS . Det er er en relativt sjelden sykdom som vanligvis rammer en arm eller et ben. Typiske symptomer er intense, brennende, skjærende, skarpe eller verkende smerter.

Kvier ser for å bruke rullator

– Jeg ønsker å gå selv, for jeg kan jo. Bare ikke så langt eller mye. Som resultat av at "litt" fort blir ganske mye har jeg ikke noe annet valg enn å bruke krykker eller være sengeliggende, alt annet enn rullestol eller rullator, sier Viktoria.

  

Oppdaget MOVU tilfeldigvis på T-banen

Viktoria oppdaget Movu tilfeldigvis mens hun var på T-banen og ble veldig interessert i å teste ut om Movu kunne være nyttig for henne. Det ble et veldig fint møte med en råsterk jente.

– Movu kommer til å forandre både mitt, og mange andres liv. Jeg har vært dårlig nå de siste tre månedene, og er nå i rehabiliteringsfasen. Da klarer jeg ikke gå utendørs uten hjelpemidler i fare for å falle. Jeg nekter jo å gå med vanlig rullator, og her vet jeg at Movu hadde vært et fantastisk kult produkt og gjort at jeg kunne vært mer med på ting og kommet meg mer ut, sier hun.

Stigmaet knyttet til rullator kan føre til at mange går glipp av muligheten til å være mer selvstendige og delta i aktiviteter som de ellers ville ha glede av.

– Jeg burde nok ha brukt rullator for å forebygge, men jeg får ikke meg selv til å gjøre det, jeg vil unngå å føle meg som en gammel dame på 95 år, forklarer hun.

Ønsker å gi flere muligheten til å bevege seg utendørs

Vi i Movu er så takknemlige for gode støttespillere som Viktoria der ute. Dere motiverer oss i videreutviklingen av Movu.

Vår visjon er å gi flere muligheten til å utforske verden rundt seg uten begrensninger.

Bestill din nye venn i dag, og la Movu bli din støttespiller på veien.

Tilbake til bloggen