Den første rullatoren

Den første rullatoren

I 1978 oppfant den svenske ingeniøren Aina Wifalk den aller første rullatoren. Den ble raskt et viktig hjelpemiddel for personer med nedsatt bevegelsesevne. Designet var enkelt med en ramme av stål, 4 små hjul, og justerbare håndtak.


Den første rullator, designet av Aina Wifalk i 1978. 

 

Men selv om rullatoren var nyttig for mange, opplever noen at den kan være vanskelig å manøvrere på ujevnt underlag og de savnet en naturlig gangstilling.

 

Designerne bak Movu ønsket å løse dette problemet og begynte i 2019 å utforske nye muligheter for god design på et slikt fremkomstmiddel. De testet ut ulike tremodeller før de til slutt kom frem til en prototype med et stort, mykt forhjul som brukeren kan styre selv. Dette gir en bedre kontroll og stabilitet, og gjør at Movu Lupo skiller seg fra alle de tradisjonelle rullatorer på markedet.

 

Utviklingen av Movu Lupo er inne i sitt fjerde år. Fra de første enkle modellene til det endelige produktet som snart er klart for å trille ut fra produksjonslinjen. Movu er en spennende nyhet for alle som trenger litt ekstra støtte når de går, og som ønsker et produkt som både er lett å manøvrere og gir en naturlig og oppreist gangstilling.

 

Movu leveres i to farger og det utvikles praktisk tilleggsutstyr. Med en splitter ny Movu skal du få følelsen de får ved en ny sykkel eller kanskje en ny bil?
Lykken ved å være mobil i noe splitter nytt og moderne.

 

Nå er tiden inne til å trille med stolthet og nå kan du besøke de stedene som du ikke vil gå glipp av.

Bestill din nye venn i dag, og la Movu bli din støttespiller på veien.

Tilbake til bloggen