Dame med hund står bak en lys Movu på fortauet i Kongsberg

Aktivt liv med Movu: Gå stolt og oppreist

Å bevege seg ute er en utfordring for mange, spesielt for deg som opplever svimmelhet eller frykten for å falle. Her kan du lese mer om hva som skiller Movu fra den tradisjonelle rullatoren og hvordan Movu kan hjelpe deg til en mer stolt og oppreist gange.

 

Stolthet og verdighet står i sentrum for Movus design.

I 1978 oppfant Aina Wifalk den første rullatoren som skulle gi nødvendig støtte under gange. Hun valgte å ikke patentere oppfinnelsen slik at hjelpemiddelet kunne hjelpe flest mulig. Det var jo en god tanke.

Selv de beste hjelpemidler har sine begrensninger. Små hjul på tradisjonelle hjelpemidler kan gjøre det vanskelig å håndtere ujevne stier. Mange føler også at  hjelpemidler får dem til å se gamle ut, noe de fleste jo helst vil unngå.

Derfor startet vi Movu for fem år siden med et klart mål: å skape et produkt som folk ønsker å bruke, ikke bare fordi de må, men fordi de vil. Stolthet og verdighet står i sentrum for vårt design.

Eldre dame går rett i ryggen med lys Movu

Hva gjør Movu unik?

  • Med et stort forhjul og et ergonomisk ratt, gir Movu støtte og avlastning for nakke og skuldre.
  • Det store forhjulet gjør det enkelt å forsere fortauskanter og andre små hindringer.
  • Gleden av å kunne velge ulike farger og komponere Movu slik at den passer for deg er en viktig verdi.
  • Vi samarbeidet tidlig med helsepersonell for å sikre at Movu støtter en korrekt og som er vennlig mot ryggen. Ergo og fysioterapeuter som vet hvordan vi best bruker kroppen.

En kunde sa nylig: «Movu bruker jeg med glede og stolthet.» Dette bekrefter at vi har lykkes i vårt design.

 

Ryggen til to kvinner. En går med Movu. De går på sti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Movu er en sporty trehjuling

Inspirert av sportsbransjen og ikoniske produkter som Vespa-scooteren, har vi designet Movu for å skape glede. Med hendene på rattet og armene i en naturlig stilling, kan du nå føle vinden i håret og den friheten det gir.

Movu gir deg friheten til å skape gode opplevelser utendørs. Nyte vårluften, fuglesangen, og solstrålene. Med Movu kan du stolt legge ut på tur, nyte frihetsfølelsen og vite at et aktivt liv også øker livskvaliteten. Vårt mål er at Movu skal gi deg en bedre og friere hverdag.

Kvinne med hund står bak en lys Movu i Kongsberg sentrum

God tur med Movu – frihet på hjul.

Tilbake til bloggen